ORDU / KORGAN - Tepe Abaz İlkokulu

Okulumuz "eSafety Label" eGüvenlik Etiketi Aldı

Okulumuz, Avrupa Okul Ağı The eSafety Label Community tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili eSafety Bronze Label Güvenli İnternet Bronz Etiket almaya hak kazanmıştır.

"eSafety Label " aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu "European Schoolnet" tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Bronz etiketimizin geçerlilik süresi 2022 Haziran ayında dolacak olup, bu süreye kadar yeterliliklerimiz geliştirilerek etiketimiz gümüş ve altın olarak ilerletilecektir.

Yayın: 01.12.2020 - Güncelleme: 01.12.2020 17:12 - Görüntülenme: 236