ORDU / KORGAN - Tepe Abaz İlkokulu

May

"Her Açıdan Matematik" eTwinning projesi öğrencilerimiz 3 Boyutlu robotlarını tasarladılar

Ock

Okulumuzda "Güvenli İnternet Günü" (Safer Internet Day) etkinliği yapıldı. Yapılan etkinliklerle, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı amaçlanmıştır.

Etkinlik kapsamında öğrencilere güvenli internet kullanımı, dijital ayak izi, siber zorbalık konularında bilgilendirme yapıldı.

Seminer sonunda öğrencilerden güvenli internet ile ilgili akrostiş çalışması yapıldı ve kısa bir video hazırlandı.

Ock

eTwinning çalışmaları kapsamında okulumuzda güvenli internet panosu oluşturuldu. Ayrıca okulumuzun giriş kapılarına, koridorlarına ve çelişitli yerlerine izinsiz cep telefonu kullanımının yasak olduğunu belirten yazılar asıldı.

Ock

Okulumuz sınıf  öğretmeni Kadriye YILDIRIM tarafından 14.12.2020 tarihinde eTwinning çalışmaları kapsamında e-güvenlik bildirme toplantısı düzenlenmiştir.

Okulumuzun e-Twinning okulu adayı olmaya hak kazandığı ve bu konuda başvuru sürecinde gerekli çalışmaların yapıldığı belirtilmiştir.

Ock

Okulumuz 2/A sınıf öğretmeni Kadriye YILDIRIM ''HER AÇIDAN MATEMATİK'' adlı e Twinning projesine dahil oldu.

Ock

Okulumuz Öğretmenleri olarak eTwinning  bilgilendirme toplantısına katıldık.

Ara

Okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik "Güvenli İnternet Kullanımı, Sosyal Medya Kullanımı, Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı" konularında eğitim verildi.

Eğitimlerde verilen bilgilere ait dokümanlara aşağıdan ulaşabilirisiniz.

Ara

Okulumuz, Avrupa Okul Ağı The eSafety Label Community tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili eSafety Bronze Label Güvenli İnternet Bronz Etiket almaya hak kazanmıştır.

ETWİNNİNG  ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDIK

"Bizler İçin Değerlisiniz.."

"TEMİZ OKUL" DENETİMİMİZ GERÇEKLEŞTİ.